Bolu’da Kanlı Saldırı: Gençler Kurşun Yağmuruna Tutuldu

Bolu’da yaşanan korkunç bir olayda, Çıkınlar Mahallesi 20’nci Cadde’de iki genç, henüz kimliği belirlenemeyen bir kişi tarafından konuşmak üzere buluşma noktasına çağrıldı. F.K. ve Ç.G. isimli gençler, belirtilen yere geldiklerinde bir aracın içinden inen bir saldırgan tabancayla ateş açtı. Kurşunların hedefi olan iki genç, ayaklarından vurularak kanlar içinde yere yığılırken, saldırgan ve yanındaki iki kişi olay yerinden hızla kaçtı.

Olayın ardından yapılan ihbar üzerine, polis ve sağlık ekipleri bölgeye intikal etti. Sağlık ekipleri, yaralılara olay yerinde ilk müdahaleyi gerçekleştirdikten sonra, F.K. ve Ç.G.’yi İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. Yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu bildirildi.

Polis ekipleri, saldırının gerçekleştiği caddeyi güvenlik şeridiyle kapatarak detaylı bir inceleme başlattı. Olay yeri inceleme ekipleri, alanda boş mermi kovanları ve diğer delilleri toplamak için çalışmalarını sürdürürken, kaçan üç şüphelinin kimlik tespiti ve yakalanması amacıyla geniş çaplı bir operasyon başlatıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir