Skip to content
-
Subscribe to our newsletter & never miss our best posts. Subscribe Now!
  • https://www.facebook.com/
  • https://twitter.com/
  • https://t.me/
  • https://www.instagram.com/
  • https://youtube.com/
Efkar Basti

Efkar Basti gündemi ve önemli gelişmeler

Efkar Basti

Efkar Basti gündemi ve önemli gelişmeler

  • ANA SAYFA
  • EĞİTİM
  • EKONOMİ
  • SAĞLIK
  • TEKNOLOJİ
  • TANITIM
  • İLETİŞİM
  • ANA SAYFA
  • EĞİTİM
  • EKONOMİ
  • SAĞLIK
  • TEKNOLOJİ
  • TANITIM
  • İLETİŞİM
Subscribe
Close

Search

Eğitim

Mahmut Arıkan Cumhurbaşkanı Adayını Belirledi, Ancak İsim Vermedi: Silivri Nüfusunu Artırmayalım

By Ayşe Yılmaz
30 Nisan 2026 1 Min Read
Mahmut Arıkan Cumhurbaşkanı Adayını Belirledi, Ancak İsim Vermedi: Silivri Nüfusunu Artırmayalım için yorumlar kapalı

Saadet Partisi Genel Başkanı Mahmut Arıkan, NOW TV’de İlker Karagöz’ün konuğu olarak gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Partisinin Cumhurbaşkanı adayı üzerine çalışmalar yürüttüklerini belirten Arıkan, ismi henüz açıklamamakla birlikte, “Silivri’de nüfusu artırmayalım” ifadesiyle dikkat çekti. Arıkan, altılı masa formülünün mevcut siyasi koşullara uygun olmadığını vurguladı.

Arıkan’ın Karagöz ile yaptığı adaylık müzakeresinde dikkat çeken ifadeler şöyle oldu: “İlker Bey, şu anda üzerinde çalıştığımız isim açıklandığında Türkiye genelinden 86 milyon kişi ‘Oh be!’ diyecek. Herkes ‘İşte aradığımız bu!’ diyecek. Bu konuda çalışmalarımız devam ediyor.”

Karagöz, adayın profilini sorduğunda Arıkan, ismi saklı tutmalarının nedeninin Silivri’deki nüfus artışını önlemek olduğunu belirtti. Ardından, “Adayımızın kim olduğu konusunda biraz daha zaman tanıyalım.” diyerek sorulara yanıt verdi. Karagöz’ün, adayın akademik geçmişi ve siyasi durumu hakkında sorularına Arıkan, “Adayımızın niteliklerini ilke ve prensiplerle belirlemek istiyoruz. Önemli olan isim değil, bu kişinin hangi değerlerle ortaya çıkacağıdır.” yanıtını verdi.

Siyaset gündemindeki ittifak tartışmalarına da değinen Arıkan, altılı masa modelinin artık geçerliliği kalmadığını savundu. 2023 yılında bu modelin o dönemin koşullarında doğru olduğunu belirten Arıkan, “Ancak günümüz için bu yaklaşımın işlevsel olmadığını düşünüyorum. Altılı Masa, sosyal medya üzerinden yürütülen bir strateji ile başarılı olacağını düşündü, fakat gerçeklerle örtüşmedi.” dedi.

Anket şirketlerinin algıları yönlendirdiğini ve o dönemde yapılan anketlerde sonuçların yanıltıcı olduğunu ifade eden Arıkan, “Saha çalışması yapılmadan bu tür stratejilerin başarılı olamayacağını her seferinde vurguladım.” diye konuştu.

Author

Ayşe Yılmaz

Follow Me
Other Articles
Previous

Marul Alırken Dikkat! Taze Kalması İçin Bilmeniz Gerekenler

Next

Dağların Hazinesi: Kilosu 50 TL’den Satılan Çiriş Otuna Yoğun İlgi

SON YAZILAR

  • Klasik Pokémon Oyunları PC’de Hayat Buldu
  • Küresel piyasalar çip hisselerinden destek buluyor
  • Kamyonet kasasında yaşamını sürdürüyordu: Ölü bulundu
  • Üzerine konteyner devrilen işçi öldü
  • Drone ile Yemek Siparişi Dönemi Başlıyor
  • 500 yıl boyunca duvarın içinde gizli kalan hazine tesadüfen bulundu
  • Askeri kampta keşfedildi: Kazı derinleştikçe toprağın altından peş peşe sürprizler çıktı
  • Elon Musk’ın şirketi “çıplaklaştırma” yasağını mahkemeye taşıdı
  • Rusya, tahıl gemilerini mobil füze sistemiyle korumayı planlıyor
  • ABD ordusunda telefon alarmı: ‘Paylaşımlar İran’a hedef gösteriyor’

Sayaç

Kategoriler

  • Eğitim (1.132)
  • Ekonomi (104)
  • Haber (419)
  • Sağlık (122)
  • Teknoloji (61)
Copyright 2026 — Efkar Basti. All rights reserved. Blogsy WordPress Theme