Van’da 190 Kilogram Uyuşturucu Ele Geçirildi

Van’da Jandarma Ekipleri 190 Kilogram Uyuşturucu Madde Ele Geçirdi

Van Valiliği tarafından yapılan açıklamaya göre, İl Jandarma Komutanlığı tarafından yürütülen çalışmalar sonucunda 190 kilogram uyuşturucu madde ele geçirildi. Bu operasyonlar, “Narkotik Suçları” faaliyetlerinin önlenmesine yönelik olarak gerçekleştiriliyor.

20-26 Ocak 2025 tarihleri arasında Başkale, Çaldıran ve Muradiye ilçelerinde gerçekleştirilen operasyonlarda toplam 13 olayda 13 şahıs yakalandı. Yapılan aramalarda ise 111 kilo 807 gram metamfetamin, 69 kilo 550 gram eroin, 157 adet sentetik ecza hap ve 1 gram toz esrar ele geçirildi.

Van Valiliği açıklamasında, güvenlik güçlerinin narkotik suçlarla mücadele kapsamında kararlılıkla çalışmalarına devam ettiği belirtildi. Operasyonlar, şüpheli şahısların yakalanmasına yönelik titizlikle sürdürülüyor.

Kaynak: VAN

Related Posts

Erkan Baş açıkladı: TİP’ten ‘Saraçhane’ kararı

Türkiye İşçi Partisi (TİP) Genel Başkanı Erkan Baş, CHP’nin bu akşam saat 20.00’de Saraçhane’de düzenleyeceği “Millet İradesine Sahip Çıkıyor” mitingine destek çağrısı yaptı.

Polonya, 7 Temmuz’dan itibaren Almanya ve Litvanya ile sınır kontrollerini başlatıyor

Polonya, 7 Temmuz’dan itibaren Almanya ve Litvanya ile sınır kontrollerini başlatıyor

Huzurevini terk edip cruise gemisine taşındı: 15 yıl boyunca dünyayı dolaşacak

Huzurevini terk edip cruise gemisine taşındı: 15 yıl boyunca dünyayı dolaşacak

Mansur Yavaş’tan emeklilerle ilgili dikkat çeken açıklama

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, “Oysa emeklilik; yoksullukla değil, huzurla anılmalıydı. Biz Ankara’da bu adaletsiz tabloyu değiştirmek için var gücümüzle çalışıyoruz” açıklamasında bulundu.

Barış Yarkadaş ‘tehlikeli bir oyunun içindeler’ diyerek Kılıçdaroğlu’na ağlayan CHP’lilere seslendi

CHP’nin içindeki kurultay krizi derinleşmeye devam ediyor. 5 Kasım 2023 tarihinde gerçekleşen kurultayda yapıldığı iddia edilen usulsüzlük, rüşvet ve devamında ifadelerle ortaya çıkan adam kayırma gibi konular sonrası, Eski Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun yeniden Genel Başkan seçilme ihtimali mevcut CHP yönetimi içerisinde karışıklık çıkardı. “CHP Genel Merkezi çok tehlikeli bir oyun oynuyor.” sözleriyle durumu anlatan Gazeteci Barış Yarkadaş, Kemal Kılıçdaroğlu’nun genel başkan olarak yaptığı son grup toplantısında ağlayan CHP’lilere seslendi.

Türkiye bu davayı bekliyor: CHP kurultayı mahkemede!

CHP’de Kemal Kılıçdaroğlu’nun genel başkanlığı kaybettiği 38. Olağan Kurultay’ın iptali talebiyle açılan ve olası her sonucu Türk siyasetinin geleceğini etkileyecek olan dava bugün görülecek.