Ünlü dizi Trump ve şeytanı aynı yatağa koydu: Beyaz Saray çileden çıktı

Donald Trump’a Yönelik Eleştiri: South Park’ın 27. Sezon Açılış Bölümü Tartışma Yarattı

South Park’ın yeni sezon açılış bölümü, Başkan Donald Trump’ı alaycı bir şekilde hedef alarak Beyaz Saray’dan sert tepkiler aldı.

Bölümde, Trump çıplak bir şekilde Şeytan’la yatakta tasvir edildi ve bu durum Şeytan’ın Trump’ın performansından memnun olmadığını dile getirmesine neden oldu. Bu mizah dolu sahne, Beyaz Saray yetkililerini oldukça rahatsız etti.

Yayının ardından Beyaz Saray tarafından yapılan açıklamada dizi, “dördüncü sınıf bir şov” olarak nitelendirilirken, “ilgi çekmek için sığ ve ilhamsız fikirlerle başvurdukları” ifadeleri kullanıldı.

‘ÇOK ÜZGÜNÜZ’

South Park’ın yaratıcılarından Trey Parker, Comic-Con panelinde yaptığı konuşmada gelen tepkilere alaycı bir şekilde “Çok üzgünüz” açıklamasını yaparak salonda kahkahaları beraberinde getirdi. Parker, bölümün yayınlanmadan önce yapımcılar tarafından uyarıldığını ancak yine de sansürsüz bir şekilde ısrar ettiklerini belirtti.

The Guardian yazarı Stuart Heritage, bölümü “South Park tarihinin en çarpıcı bölümü” olarak değerlendirdi.

Related Posts

Çanakkale Ezine’de arazi yangınına neden olan balya makinesi operatörüne adli işlem

Çanakkale’nin Ezine ilçesine bağlı Kumburnu köyünde çıkan arazi yangınının, saman balya makinesinden çıkan kıvılcımlardan kaynaklandığı tespit edildi. Yangına neden olan makine operatörü hakkında adli işlem başlatıldı.

Komşuda aşırı sıcaklar tatil getirdi

İran’ın güneyindeki Buşehr eyaletinde, meteoroloji yetkililerinin hava sıcaklıklarının bu hafta 50 dereceyi aşacağı yönündeki uyarısının ardından, kamu kurumlarında 29-30 Temmuz tarihlerinde tatil kararı alındı.

1975 Robert mezunları Silivri’de: Sınıf arkadaşlarından Osman Kavala’ya destek: Hangi gazeteci de oradaydı

Osman Kavala’nın 1975’te Robert Kolej’den birlikte mezun olduğu arkadaşları, 50. mezuniyet yıl dönümü töreni sırasında, Silivri’ye giderek açıklama yaptı. Açıklamada, “Osman, tek kişilik hücresinde yalnız değil” denildi. Gazeteci Sedat Ergin de mezuniyet yıl dönümünün buruk geçtiğini belirtti.

Sülüklü Göl kuruma tehlikesiyle karşı karşıya

Daha önce tamamen suyla kaplı olan alanlarda bugünlerde hayvanların otladığı görülüyor. Kuraklık nedeniyle sülük popülasyonunda da büyük oranda düşüş olduğu ifade ediliyor. Gölün büyük bölümünde suların çekilmesi ve geçmiş yıllarda su bulunan …

Muhittin Böcek’in gelini gözaltına alındı

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in Almanya’dan dönen gelini Zuhal Böcek, ‘suçtan kaynaklanan mal varlığının değerinin aklanması’ iddiasıyla gözaltına alındığı öğrenildi.

Önüne geleni böyle kandırdı: 6 yılda 120’den fazla uçuşta bedavaya gitti

ABD’de yaşanan şaşırtıcı bir olayda Tiron Alexander isimli kişinin yaklaşık 6 yıl boyunca sahte kabin memuru kimliğiyle 120’den fazla ücretsiz uçuş yaptığı ortaya çıktı.