Sis nedeniyle durdurulan Çanakkale Boğazı gemi trafiği yeniden açıldı

Çanakkale Boğazı sisin etkisini yitirmesiyle tekrar gemi trafiğine açıldı.

AA’nın haberine göre Çanakkale Boğazı’nda etkisini artıran yoğun sis, deniz ulaşımında aksamalara neden oldu. Görüş mesafesinin düşmesi nedeniyle boğaz saat 07.50 sıralarında çift yönlü transit gemi geçişlerine kapatıldı. Boğaz trafiği, sisin etkisini yitirmesiyle saat 14.30’da gemi geçişlerine yeniden açıldı.

Öte yandan, sis nedeniyle geçici olarak durdurulan Çanakkale-Eceabat ve Çanakkale-Kilitbahir feribot seferleri tekrar başladı.

(ANADOLU AJANSI)

Related Posts

Kurbanlık aldığı koçla arkadaş gibi oldu

Düzce’de yaşayan Abdullah Gül, kurbanlık aldığı koçla arkadaş gibi olduklarını söyledi.

Dörtlü zirve: Erdoğan, Trump, Selman ve Şara çevrim içi toplantıda bir araya geldi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD Başkanı Trump, Suudi Veliaht Prensi Muhammed bin Selman ve Suriye Cumhurbaşkanı Şara çevrim içi toplantıda bir araya geldi.

AKP Kadirli İlçe Başkanı görevinden istifa etti

Osmaniye, Kadirli AKP ilçe Başkanı Hacı Mustafa Gök sağlık sorunlarını sebep göstererek görevinden istifa etti.

Trump’ın Suudi Arabistan ziyaretinde dikkat çeken halı detayı: Nedeni ortaya çıktı

ABD Başkanı Donald Trump, 13–16 Mayıs tarihlerinde düzenlenen Orta Doğu turunun ilk durağı Suudi Arabistan’a adım attı. Ülkeye varışında Air Force One uçağına eşlik eden Suudi F-15 savaş uçakları eşlik etti. Trump’ın havalimanında karşılanma anında öne çıkan detay ise mor halı olarak serilen özel zemindi. Bizzat Veliaht Prens Selman’ın hazırlıklarla beklediği bu karşılama, iki ülke arasındaki diplomatik bağların altını çizerken, izleyenlerde merak uyandıran bir atmosfer oluşturdu. Ziyaretin diğer ayrıntıları ilerleyen saatlerde kamuoyuna aktarılacak.

Hindistan, Pakistan’a saldırılarını ‘geçici olarak durdurduğunu’ bildirdi

Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Pakistan’a yönelik ‘Sindoor Operasyonu’nun geçici olarak durdurulduğunu duyurdu. Modi, operasyonların Pakistan’ın tutumuna göre yeniden başlatılabileceği mesajını verdi.

Erdoğan’ın personeli Sezer dönemini katladı

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ne geçişle birlikte Cumhurbaşkanlığı personel sayısı da katlandı. Erdoğan, dönemi Sezer ve Gül dönemindeki personel sayısına büyük fark attı.