Özel hastanede bebeklere kötü muamele iddiası: İnceleme başlatıldı

İstanbul Özel Hastanesinde Şok İddialar Ortaya Atıldı!

İstanbul’da faaliyet gösteren bir özel hastanede çalışan doktor Ali Osman Önder, anne adaylarının erken doğum yapmaları için sosyal medya üzerinden video çektirildiğini iddia etti. Konuyla ilgili olarak Sağlık Bakanlığı soruşturma başlattı.

Yeniyüzyıl Üniversitesi Gaziosmanpaşa Hastanesi’nde görev yapan doktor Emrah Ergün ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, yeni doğan bebeklere kötü muamele yapıldığını öne sürdü.

Doktor, kadınların zorlanarak erken doğuma alındığını, sezaryenle doğum yapmaya zorlandıklarını ve bu duruma karşı çıktıklarında tehditlere maruz kaldıklarını ileri sürdü.

Sağlık Bakanlığı, konuyla ilgili soruşturma başlatıldığını duyurarak, “Sosyal medyada bir özel sağlık kuruluşunda çalışan doktorun iddialarını içeren durum İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü tarafından titizlikle incelenmektedir. İdari ve hukuki süreçler devam etmektedir. Kamuoyuna duyurulur.” şeklinde açıklamada bulundu.

(SOSYAL MEDYA)

Related Posts

ABDde işsizlik başvuruları beklentilerin üzerinde geldi

ABD Çalışma Bakanlığı, işsizlik maaşı başvurularına ilişkin haftalık verileri açıkladı. Buna göre, ülkede ilk kez işsizlik maaşı başvurusunda bulunanların sayısı, 31 Mayıs ile biten haftada önceki haftaya kıyasla 8 bin kişi artarak 247 bine çıktı. Bu …

AKP’li Varank’tan muhaliflere ‘kibirli’ mesaj: ‘Siz bile daha iyisine layıksınız’

İBB’ye yönelik yolsuzluk soruşturmasında iş insanı Ali Nuhoğlu ve Süleyman Atik ‘etkin pişmanlık’ hükümlerinden yararlanarak tahliye oldu. Tahliye kararını sosyal medya hesabından paylaşan AKP Bursa Milletvekili Mustafa Varank, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na yönelik tepki çeken sözlerini yineledi.

Ünlü yazar entübe edildi!

Son olarak Veryansın TV isimli internet sitesinde yazılarına ve konuşmalarına devam eden gazeteci-yazar Nihat Genç’ten kötü haber geldi. Genç’in akciğer kanseri ile mücadele ettiği öğrenilmişti, entübe edildi.

Kağıthane’de korkunç düğün: Taşla adam öldürdüler

Akılalmaz cinayet İstanbul’da yaşandı. Kağıthane’de bir yakınının düğününden çıkan yaşlı adam, sokakta yürüdüğü sırada alkollü olduğu öne sürülen kişi tarafından başına taşla vurularak öldürüldü.

Besi çiftliğinde yangın çıktı 16 büyükbaş öldü

Sakarya’nın Karapürçek ilçesindeki bir besi çiftliğinde çıkan yangında 16 büyükbaş kurbanlık öldü.

İmamoğlu’nun faturası AKP’ye pahalıya patladı: Hayat pahalılığını bile geride bıraktı

Di-En Araştırma Şirketi yaptığı son seçim anketine dair sonuçları kamuoyuyla paylaştı. Ankette CHP’nin AKP’ye fark attığı görülürken Türkiye’nin en büyük sorunları arasında İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun tutuklanması ekonomik krizin hemen altında ikinci sırada yer aldı.