Öğretmenin Hayali Gerçek Oldu, Öğrenciler Sinemayla Tanıştı

Öğretmenin Hayalini Gerçekleştiren etkinlikte Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi’nde 200 Minik Öğrenci Sinemayla Tanıştı

AĞRI – İbrahim Çeçen Vakfı, 23 Nisan‘da Ağrı’da 200 minik öğrenciyi sinema ile tanıştırdı. “Hayalim Sinema” projesi, bir öğretmenin hayaliyle gerçeğe dönüştü.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Ağrı’da gerçekleşen etkinlikte, İbrahim Çeçen Vakfı tarafından dört farklı ilkokuldan toplam 200 birinci sınıf öğrencisi sinema deneyimi yaşadı.

Projenin ilham kaynağı olan Adem Taşdemir, İbrahim Çeçen Vakfı bursiyeri ve şu anda sınıf öğretmeni olarak görev yapıyor. Taşdemir, öğrencilerine “S” harfinde “sinema” kelimesini öğretirken çocukların hiç sinemaya gitmediğini fark etti ve bunun üzerine projeyi hayata geçirmek için vakıf ile iletişime geçti.

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi sinema salonunda gerçekleşen etkinlikte öğrenciler, patlamış mısır eşliğinde sinema izleme keyfini yaşadılar ve renkli etkinliklerle dolu bir gün geçirdiler. Katılımcılara etkinlik sonunda “Sinemaya Gitmek İstiyorum” adlı hikaye kitabı hediye edildi.

İbrahim Çeçen Vakfı Müdürü Meral Dinçer, projenin amaçlarından bahsederek, etkinliğe katılan 50 gönüllünün önemine vurgu yaptı. Ayrıca, vakfın eğitim alanındaki diğer projelerinden ve Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi’nin başarısından da bahsetti.

Etkinlik sonrasında öğrenciler, AİÇÜ Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencileriyle birlikte hamburger yaparak eğlenceli bir gün geçirdiler.

Öğretmen Adem Taşdemir, duygularını paylaşarak, çocuklarının ilk kez sinema deneyimi yaşamasına vesile olmanın mutluluğunu dile getirdi.

Etkinliğe katılan öğrencilerden Ecrin Aydın ise günü unutulmaz kılan deneyimlerini paylaşarak, etkinliğe katkı sağlayan herkese teşekkürlerini iletti.

Hesap Aç, 1.000 TL Kazan. BYBIT TR’ye Şimdi Üye Ol. Reklamdır
Kaynak: İhlas Haber Ajansı / MERVE GÖKBAKAN – Genel

Related Posts

AÖL SINAV GİRİŞ BELGESİ SORGULAMA EKRANI 2025 | MEB AÖL 3. Dönem sınav giriş belgesi yayınlandı mı? Açık Öğretim Lisesi sınavları ne zaman? MEB açık lise sınav takvimi!

MEB AÖL sınav giriş belgesi sorgulama 2025 ekranı söz konusu sınava kısa süre kala öğrencilerin gündemine geldi. Takvime göre , 30 Nisan’da başlayan AÖL kayıtları sona erdi. Yapılan resmi açıklamaya göre 3. dönem açık lise sınavları temmuz ayında gerçekleşecek ve öğrenciler açık lise sınav giriş belgelerini söz konusu sınavdan önce MEB.gov.tr duyurusu ile alabilecekler. Söz konusu Açık Öğretim Lisesi sınavları öncesi AÖL sınav giriş belgesi sorgulama ekranı MEB duyurusu ile erişime açılacak. Öğrenciler dönem sınavlarına fotoğraflı sınav giriş belgesi ve geçerli bir kimlik belgesi ile girecekler. Peki, AÖL sınav giriş belgesi ne zaman yayınlanır, nasıl nereden alınır? Açık Öğretim Lisesi sınavları ne zaman? İşte, AÖL sınav yeri sorgulama ekranı ve sınav takvimi!

2025 YKS soru kitapçığı ve cevap anahtarı erişime açıldı mı? YKS soru kitapçığı ve cevap anahtarı nasıl görüntülenir?

2025-YKS oturumlarının soru kitapçıkları ve cevap anahtarlarının açıklanıp açıklanmadığı merak konusu oldu. Peki, 2025 YKS soru kitapçığı ve cevap anahtarı erişime açıldı mı? YKS soru kitapçığı ve cevap anahtarı nasıl görüntülenir?

Yurtta TYT böyle geçti

Dün yapılan Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nın (YKS) ilk oturumu Temel Yeterlilik Testi’nde (TYT) 2 buçuk milyondan fazla aday hayalindeki üniversite için ter dökerken, bazı adaylar da sınava dakikalar kala hayalinden vazgeçmek zorunda kaldı. Her sene olduğu gibi yine son anda sınava yetişenler de oldu. Kimini sınav salonuna jandarma yetiştirirken, kimine de kapıda bekleyen velilerden destek geldi. CHP lideri Özgür Özel’in geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Ferdi Zeyrek’in kızı Nehir’i sınava getirmesi ve en yaşlı adayın 81 yaşında 8’inci defa sınava girmesi bu senenin öne çıkan görüntüleri arasındaydı. İşte ülke genelinde YKS’nin ilkoturumdan ilginç başlıklar.

OBP onaylama nedir ve ne zaman yapılacak? 2025 OBP onaylama tarih bilgileri

ÖSYM OBP puan güncellemesi YKS adayları tarafından gerçekleştirilecek işlemlerden birisi olacak. Sınav değerlendirme işlemlerinde adayların ortaöğretim seviyesindeki eğitim bilgilerini kullanan ÖSYM, sistemde hata bulunan öğrenciler için OBP güncelleme sürecini gerçekleştirecek. Peki, ÖSYM OBP güncelleme nasıl yapılır? İşte, o konu hakkında detaylı bilgiler

Şans Topu Sonuçları Sorgulama Ekranı 2025 ( Tek tıkla hızlı öğren) | Milli Piyango Online 18 Haziran Şans Topu çekiliş sonuçları ve kazanan numaralar belli oldu: Büyük ikramiye 2 kişiye çıktı!

18 Haziran Şans Topu çekiliş sonuçları Milli Piyango Online ile erişime açıldı. Heyecanla beklenen haftanın 1. Şans Topu canlı çekilişi, 18 Haziran 2025 Çarşamba günü Sisal Şans tarafından noter huzurunda gerçekleşti. Milli Piyango TV Youtube kanalından başlayan çekilişin hemen ardından Şans Topu çekiliş sonuçları ile kazanan numaralar belli oldu. Heyecanla beklenen bu akşamki Şans Topu sonuçları ile 5+1 bilen 2 talihli tam 4 milyon 988 bin 486 TL ikramiye kazandı. Ayrıca 5 bilen 6 kişi de 31.356,05 TL’nin sahibi oldu. Şans Topu sonuçları sorgulama ekranı, Milli Piyango Online ile ikramiyeler tek tıkla online öğrenilebilecek. Gözler şimdi Şans Topu sonucu online sorgulama ekranında. Peki, hangi numaralar kazandırdı? İşte, 18 Haziran 2025 Çarşamba 2025 Şans Topu çekiliş sonuçları sorgulama ekranı ve ayrıntılar.

Son dakika hava durumu tahminleri il il 18 Haziran 2025 | Yarın hava nasıl olacak, yağmur yağacak mı? Meteoroloji’den sıcak hava uyarısı!

Hava durumu tahminleri il il Meteoroloji tarafından yayınlandı. Sıcaklıklar artmaya devam ederken, yeni uyarı geldi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün son hava durumu değerlendirmelerine göre Artvin çevreleri ile Giresun, Trabzon ve Rize’de çarşamba günü sağanak yağış etkili olacak. Hava sıcaklıklarının batı kesimlerden itibaren artarak ülkemiz genelinde mevsim normalleri üzerinde seyredeceği, hafta başında kuzey kesimlerden başlayarak azalacağı tahmin ediliyor. Peki, yarın hava nasıl olacak, yağmur yağacak mı? İşte, İstanbul, Ankara, İzmir ve il il 18 Haziran hava durumu değerlendirmeleri.