MÜSİAD Konya Şubesi Genel Kurulu Yapıldı

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Konya Şubesi’nin 26. Olağan Genel Kurulu yapıldı.

Konya’da bir otelde düzenlenen program Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı.

MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı, Konya Şubesi Genel Kuruluyla 3 Ocak’ta başlayan genel kurulları noktaladıklarını, 60 şubenin genel kurulunu yaptıklarını, yaklaşık 35 şube başkanının değiştiğini söyledi.

Asmalı, görevlerin gelip geçici olduğunu belirterek, “Önemli olan gök kubbede hoş bir seda bırakabilmektir. MÜSİAD’ımız, gerçekten gözbebeğimiz bir sivil toplum kuruluşumuz. 35 yıldır faaliyetlerine hiç aksatmadan ve sürekli, istikrarla büyüyen bir yapının içerisinde dolayısıyla Anadolu’nun vicdanını, irfanını, yardımseverliğini, bütün dünyaya, sadece ülkemize değil, bütün dünyanın dört bir tarafına, 84 ülke, 99 noktaya ulaştık. MÜSİAD bayrağını dünyanın dört bir tarafına ulaştıran 14 bin kişilik kocaman bir aileyiz.” diye konuştu.

Yaptıkları bütün çalışmaların tek bir gayesi olduğunu vurgulayan Asmalı, şöyle devam etti:

“O da Allah’ın rızasını kazanmak başka hiçbir gayemiz yok. Zaten işimizin bereketli olması, yaptığımız çalışmalardan, bitmek bilmeyen bir enerjiyle koşturmamızın da herhalde tek bir anlamı ve bizi motive eden güç bu olsa gerek. Bir gün bir üniversite söyleşisinde gençler soruyor, ‘Başkanım koşturuyorsunuz, oraya buraya gidiyorsunuz, motivasyonunuzu nedir?’ dediler. Bizim motivasyonumuz inancımız, Allah’a olan kulluk vazifemizin bilinci bizi motive ediyor. Dolayısıyla günümüz insanları, evet çok vefalı dostlarımız var ama bazen hayal kırıklığı yaşadığımız da oluyor ama kim Allah’ın kulpuna sarılırsa, kim Allah’ın rızasını murat eder ve çalışırsa hiçbir zaman hüsrana uğramayacaktır. Bizim inandığımız Rabbimiz onun ecrini kat ve kat fazlasını verecektir.”

Asmalı, 14-15 Şubat’ta da gelen merkezde kapsamlı yeni dönem faaliyetlerini görüşeceklerini sözlerini ekledi.

Genel kurulda Mehmet Hilmi Kağnıcı, Osman Ulular’a görevi devretti.

Related Posts

Husiler: İsrail’in Ben Gurion Havalimanı dahil birçok noktayı vurduk

Yemen’deki Husiler, İsrail’in Tel Aviv’deki Ben Gurion Havalimanı, Eilat Limanı ve Negev bölgesindeki bir askeri hedefe balistik füze ve dört silahlı insansız hava aracı (SİHA) ile saldırı düzenlediklerini duyurdu. Husilerin askeri sözcüsü Yahya Seri …

Gerçeklerin sesi SÖZCÜ TV yeniden yayında

RTÜK, SÖZCÜ TV’ye İmamoğlu protestolarının canlı yayınlanması nedeniyle bugüne dek görülmemiş cezayı uyguladı. 10 günlük karartmanın ardından SÖZCÜ TV gerçeklerin sesi olarak yeniden izleyicileriyle buluştu.

BM’den Afganlar için çağrı: Ülkelerine zorla gönderilmeleri acilen durdurulmalı

BM’den Afganlar için çağrı: Ülkelerine zorla gönderilmeleri acilen durdurulmalı

Trabzonspor, Erzurum’da Çift Antrenmanla Hazırlık Yapıyor

Trabzonspor, yeni sezon kampında 2. günü çift antrenmanla tamamladı, 7 oyuncu eksik katıldı.

Sosyal medya fenomeni ‘Çello Mustafa’ hayatını kaybetti

Sosyal medyada bir dönem ünlenen ‘Çello Mustafa’ lakaplı Mustafa Anıl Yıldırım, geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.

Küçük Kızın Sorduğu Soruya Fatma Şahin’den İlham Veren Cevap

Tokat’ta 23 Nisan’da bir kız çocuğunun ‘Kızdan belediye başkanı olur mu?’ sorusu, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in anlamlı yanıtı ile büyük ilgi gördü. Fatma Şahin, çocuklara kadın liderliğini destekleyen cesur bir mesaj vererek ilham kaynağı oldu.