Kahta Belediyesi’nden Bilimsel Yatırımlara Yön Verecek Toplantı

Kahta Belediyesi, Harran Üniversitesi Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Mahmut Kaya’nın moderatörlüğünde belediye meclis üyeleriyle Odak Toplantısı gerçekleştirdi.

Adıyaman Kahta ilçesinin bugününe ve geleceğine ışık tutacak yatırımlarına bilimsel, akademik ve teknolojik çalışmalar doğrultusunda yön vermeyi hedefleyen Kahta Belediyesi, Harran Üniversitesi Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Mahmut Kaya’nın moderatörlüğünde belediye meclis üyeleriyle Odak Toplantısı’nda buluştu. Prof. Dr. Mahmut Kaya’nın moderatörlüğünde gerçekleştirilen Odak Grup Toplantısı’na Kahta Belediye Başkanı Mehmet Can Hallaç, Başkan yardımcıları ve üç partinin meclis üyeleri katıldı.

Çözüm bekleyen sorunların, proje önerilerinin ve çalışma yapılması gereken alanların da görüşüldüğü toplantıya ilişkin açıklamada bulunan Kahta Belediye Başkanı Mehmet Can Hallaç, “Belediye meclis üyelerimizin görüş ve önerilerini almak amacıyla Prof. Dr. Mahmut Kaya hocamızın moderatörlüğünde bir odak grup toplantısı gerçekleştirdik. Üç partimizin temsilcilerinin katıldığı bu toplantıda dile getirilen öneri ve eleştiriler, çalışmalarımıza yön verecek. Katkı sağlayan tüm meclis üyelerine teşekkür ederim” dedi. – ADIYAMAN

Related Posts

Gazeteci Timur Soykan gözaltına alındı

Gazeteci Timur Soykan, sosyal medya paylaşımları sebebiyle gözaltına alındı.

Peugeot, Citroen, Opel ve Fiat araçları geri çağrılıyor! Zincir kopuyor, araba aniden duruyor!

Otomotiv devi Stellantis, 2017-2023 yılları arasında üretilen bazı dizel motorlu araçlarını geri çağırma kararı aldı. Geri çağırmanın sebebi olarak, kam mili zincirinde meydana gelen aşınma gösterildi. Bu sorun, araçlarda ses yapmasına ve en kötü durumda zincirin kopmasına yol açabileceği için geri çağırma işlemi yapılacak. Söz konusu karar, Avrupa genelinde birçok aracı etkiliyor.

DEM’den ‘bu tarihi ana şahit olun’ daveti

PKK’nın silah bırakma süreciyle ilgili DEM Parti’den açıklama geldi. Açıklamada, “Önümüzdeki hafta Kürdistan Bölgesel Yönetimi topraklarında silahların bırakılması etkinliğine ve bu tarihi ana şahitlik etmek üzere gazetecileri, STK ve siyasi parti temsilcilerini davet ediyoruz” ifadeleri kullanıldı.

DEM Parti: PKK önümüzdeki hafta silah bırakmayla ilgili adım atacak

DEM Parti Sözcüsü Ayşegül Doğan, terör örgütünün önümüzdeki hafta içinde silah bırakmayla ilgili adım atacağını açıkladı.

Naci Görür uyardı: ‘Yediye kadar deprem üretebilir’

Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Erzurum’da meydana gelen 4,1 büyüklüğündeki depremin ardından dikkat çeken bir açıklamada bulundu.

Özel İzmir’den Erdoğan’a seslendi: ‘Tunç Soyer kardeşimi satmam’

İzmir’de konuşan CHP lideri Özel, gözaltına alınan Eski İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tunç Soyer’e sahip çıktı.