Kabe’de Miraç Gecesi Yoğunluğu

Miraç Kandili’nde Kabe’de İnanç Dolu Anlar Yaşandı

Miraç Kandili dolayısıyla Müslümanlar tarafından kutsal sayılan Kabe’de büyük bir ibadet yoğunluğu yaşandı. Mekke’de bulunan yüzbinlerce Müslüman, bu manevi gecenin huzurunu ve bereketini Kabe’de hissetmek için bir araya geldi. Mescid-i Haram çevresinde yoğun bir kalabalık oluşurken, Müslümanlar dualarını etmek için tavaf ettiler.

Bazı Müslümanlar ise Kabe’ye ve Hacerül Esved taşına dokunabilmek adına büyük çaba sarf ettiler. Bu anlamlı gecede ibadetlerini yerine getirmek için Kabe’ye gelen insanlar, manevi duygularla dualarını yükselttiler. Miraç Kandili’nin getirdiği huzur ve bereketle dolan Müslümanlar, özel gecelerini en iyi şekilde geçirdiler.

Yoğunluğun hissedildiği Miraç Gecesi’nde Müslümanlar arınma ve manevi bir yolculuğa çıkmanın yanı sıra samimi dualarını Allah’a yönelttiler. Kabe’nin sükunet dolu atmosferinde ibadetlerini yerine getiren Müslümanlar, bir kez daha birlik ve beraberlik duygularını pekiştirdiler. – MEKKE

Related Posts

Gazeteci Timur Soykan gözaltına alındı

Gazeteci Timur Soykan, sosyal medya paylaşımları sebebiyle gözaltına alındı.

Peugeot, Citroen, Opel ve Fiat araçları geri çağrılıyor! Zincir kopuyor, araba aniden duruyor!

Otomotiv devi Stellantis, 2017-2023 yılları arasında üretilen bazı dizel motorlu araçlarını geri çağırma kararı aldı. Geri çağırmanın sebebi olarak, kam mili zincirinde meydana gelen aşınma gösterildi. Bu sorun, araçlarda ses yapmasına ve en kötü durumda zincirin kopmasına yol açabileceği için geri çağırma işlemi yapılacak. Söz konusu karar, Avrupa genelinde birçok aracı etkiliyor.

DEM’den ‘bu tarihi ana şahit olun’ daveti

PKK’nın silah bırakma süreciyle ilgili DEM Parti’den açıklama geldi. Açıklamada, “Önümüzdeki hafta Kürdistan Bölgesel Yönetimi topraklarında silahların bırakılması etkinliğine ve bu tarihi ana şahitlik etmek üzere gazetecileri, STK ve siyasi parti temsilcilerini davet ediyoruz” ifadeleri kullanıldı.

DEM Parti: PKK önümüzdeki hafta silah bırakmayla ilgili adım atacak

DEM Parti Sözcüsü Ayşegül Doğan, terör örgütünün önümüzdeki hafta içinde silah bırakmayla ilgili adım atacağını açıkladı.

Naci Görür uyardı: ‘Yediye kadar deprem üretebilir’

Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Erzurum’da meydana gelen 4,1 büyüklüğündeki depremin ardından dikkat çeken bir açıklamada bulundu.

Özel İzmir’den Erdoğan’a seslendi: ‘Tunç Soyer kardeşimi satmam’

İzmir’de konuşan CHP lideri Özel, gözaltına alınan Eski İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tunç Soyer’e sahip çıktı.