İstanbul’da balıkçılar buldu: İmha edildi

İstanbul’un Şile ilçesinde Denizde Bulunan Eğitim Mayını İmha Edildi

İstanbul’un Şile ilçesinde denizde bulunan eğitim mayını, güvenlik güçleri tarafından imha edildi. Şile Limanı’nda bir cisim gören balıkçılar durumu yetkililere bildirdi. Olay yerine polis, sağlık, itfaiye, Sahil Güvenlik ve Su Altı Savunma Grup Komutanlığı (SAS) ekipleri sevk edildi ve yapılan incelemede cismin eğitim mayını olduğu belirlendi.

Güvenlik tedbirleri kapsamında bölgeye araç ve yaya girişi geçici olarak kapatıldı. Eğitim mayını, Sahil Güvenlik ve SAS ekipleri tarafından Şile açıklarında etkisiz hale getirildi.

Related Posts

Önce birbirlerine; sonra insanlara saldırdılar: Üçü ağır 24 yaralı

Fransa’nın güneyindeki Aurillac kasabası sabah saatlerinde ender rastlanan bir olaya sahne oldu. Asya tipi eşek arıları ile bal arıları arasındaki mücadele, insanları vurdu. Üçü ağır olmak üzere 24 kişi yaralandı.

Gazeteci Timur Soykan gözaltına alındı

Gazeteci Timur Soykan, sosyal medya paylaşımları sebebiyle gözaltına alındı.

Peugeot, Citroen, Opel ve Fiat araçları geri çağrılıyor! Zincir kopuyor, araba aniden duruyor!

Otomotiv devi Stellantis, 2017-2023 yılları arasında üretilen bazı dizel motorlu araçlarını geri çağırma kararı aldı. Geri çağırmanın sebebi olarak, kam mili zincirinde meydana gelen aşınma gösterildi. Bu sorun, araçlarda ses yapmasına ve en kötü durumda zincirin kopmasına yol açabileceği için geri çağırma işlemi yapılacak. Söz konusu karar, Avrupa genelinde birçok aracı etkiliyor.

DEM’den ‘bu tarihi ana şahit olun’ daveti

PKK’nın silah bırakma süreciyle ilgili DEM Parti’den açıklama geldi. Açıklamada, “Önümüzdeki hafta Kürdistan Bölgesel Yönetimi topraklarında silahların bırakılması etkinliğine ve bu tarihi ana şahitlik etmek üzere gazetecileri, STK ve siyasi parti temsilcilerini davet ediyoruz” ifadeleri kullanıldı.

DEM Parti: PKK önümüzdeki hafta silah bırakmayla ilgili adım atacak

DEM Parti Sözcüsü Ayşegül Doğan, terör örgütünün önümüzdeki hafta içinde silah bırakmayla ilgili adım atacağını açıkladı.

Naci Görür uyardı: ‘Yediye kadar deprem üretebilir’

Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Erzurum’da meydana gelen 4,1 büyüklüğündeki depremin ardından dikkat çeken bir açıklamada bulundu.