Erdoğan’ın seçim talimatı ortaya çıktı

Erdoğan: Türkiye’nin Birlik ve Beraberliğine Odaklanıyoruz

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AKP Van İl Kongresi’nde yaptığı konuşmada, Türkiye’nin birlik ve beraberliğine vurgu yaparak, etnik ayrımcılığa karşı olduklarını belirtti. Erdoğan, milletin kutuplaştırılmasına izin vermeyeceklerini ve tüm Türkiye’yi kucaklamaya devam edeceklerini vurguladı.

Erdoğan, geleceğe odaklandıklarını ve uzun vadeli hedeflere yönelik çalıştıklarını belirtirken, günü kurtarmaktan ziyade büyük hedeflere odaklandıklarını söyledi. Partisinin oy oranını yüzde 50’nin altına düşürmemeyi hedeflediklerini vurgulayan Erdoğan, Meclis seçimlerinde yüzde 50’nin üzerinde bir oy oranıyla kazanacaklarını ifade etti.

Türkiye’nin geleceğini inşa etmeye devam edeceklerini belirten Erdoğan, terörsüz bir ülke olma hedefini gerçekleştireceklerini vurgulayarak, milletin beklentilerine cevap vereceklerini ve kardeşlik içinde bir arada yaşamaya devam edeceklerini söyledi. Ayrıca muhalefeti eleştirerek, iftira atmaktan ve ayrımcılığa dayalı politikalarla karşı çıkmaktan kaçınacaklarını belirtti.

Related Posts

İran dini lideri Hamaney: Trump, gücü barış için kullanmak istediğini söylerken yalan söylüyordu

İran’ın dini lideri Hamaney, ABD Başkanı Donald Trump’ın ‘gücü barış için kullanmak istiyorum’ şeklindeki açıklamasının gerçeği yansıtmadığını belirtirken, buna rağmen gücün barışı sağlamak için kullanılabileceğini ve bu nedenle İran’ın her geçen gün gücünü artırmaya devam edeceğini vurguladı.

DEM’li vekilin konuk olduğu canlı yayında ‘Bahçeli’ sürprizi: ‘Gereksiz yere tartışmayın’

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, DEM Parti Erzurum Milletvekili Meral Danış Beştaş’ın katıldığı televizyon programına bir mesaj gönderdi.

İsrail Gazze’ye saldırdı! 7 kişi öldü

İsrail ordusunun, Gazze Şeridi’nin güneyindeki Han Yunus kentine düzenlediği saldırılarda 7 Filistinlinin öldüğü belirtildi. Filistin haber ajansı WAFA’ya göre, İsrail, bir insansız hava aracıyla (İHA) Beni Süheyla kasabasındaki Ebu Surur Caddesi’nde …

AKP’li Metiner’den ‘süreç’ önerisi: PKK bir toplumsal harekettir, Türkiye’nin gücüne dönüştürülmeli

AKP’li Mehmet Metiner terör örgütü PKK için “milyonlarca taraftarı olan bir toplumsal hareket” nitelemesinde bulundu, “Asıl yapılması gereken, gönüllü bir birlikteliği ve bütünleşmeyi sağlamaktır. Bu bir büyük entegrasyon hamlesidir” dedi.

İlber Ortaylı ile Galatasaray Üniversitesi öğrencilerinin Nurettin Yıldız kavgası

Boğaziçi Üniversitesi’nde, “Altı yaşında evlilik olabilir” fetvasıyla kamuoyunda tepki çeken ilahiyatçı Nurettin Yıldız’ın konuşmacı olarak davet edilmesi üzerine başlayan protestolar, Galatasaray Üniversitesi’ne de sıçradı. Protestolara katılan öğrenciler ile Galatasaray Üniversitesi senato üyesi Prof. Dr. İlber Ortaylı arasında gergin anlar yaşandı.

Meksika Devlet Başkanı Sheinbaum, Kanada Başbakanı ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi

Meksika Devlet Başkanı Claudia Sheinbaum, Kanada Başbakanı Mark Carney ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.