Erdoğan’dan Özgür Özel’e: Bay Kemal’in gösterdiği sarı kart dengesini bozdu

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 8. Antalya Olağan İl Kongresi’nde açıklamalarda bulundu. Seçim hazırlığı talimatı veren Erdoğan, “Sizlerden önümüzdeki seçimler için vakit kaybetmeden çalışmaya başlamanızı istiyorum. Önümüzde 3 yıllık bir zamanımız var. Bizim boşa geçirecek zamanımız yok. Biz onların sadece kendi çıkarlarını ve siyasi kariyerlerini düşünen gündemlerine takılıp kalamayız. Bizim laf yerine iş ve hizmet üretmemiz gerekiyor. Nitekim biz de bunu yapıyoruz” ifadelerini kullandı. 

“ETEKLERİ TUTUŞTU”

Muhalefeti hedef alan Erdoğan’ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

Her türlü arsızlığın üstünü örtmeye çalışan pişkin bir zihniyetle karşı karşıyayız. Ülkenin ne kadar yeminli düşmanı varsa hepsiyle asimetrik ilişkiler geliştiren bir kafa yapısıyla muhattabız. Siyasi rekabeti, siyasi husumete dönüştürme alışkanlığından vazgeçmiyorlar. CHP Genel Başkanının yaptığı gafları takip edemiyoruz. Koltuğu kaybedeceğini anlayınca etekleri tutuştu. Şimdi de çıkmış Amerikan filosuna secde etmekten bahsediyor. Sayın Özel’e şunu hatırlatıyorum; eski defterleri karıştırmayı bırak. Emperyalizme kim hizmet etmiş diye bakmak istiyorsan sen git eski genel başkanına bak.

Sayın Özel’i muhattap olsak bize yazık, olmasak millete yasak. Bay Kemal’in gösterdiği sarı kart dengesini bozdu. Böyle giderse yakında ikinci sarı kartı da görecek. Yüzüne gülüp sırtından hançerleyenleri saymıyorum. Nereden bakarsan acınacak bir durum içinde. Bunlara cevap vermek dahi söz israfidır. Rekabet zaten bu partiyi içten içe çökertiyor.”

 

Related Posts

Newsweek yazdı: ‘Erdoğan dünyanın en güçlü liderlerinden biri haline geldi’

ABD’li haber dergisi Newsweek, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ‘birçok jeopolitik cephede kilit bir aktör’ olduğunu kanıtladığını vurgulayarak, Erdoğan’ın ‘barış reçetesini’ okurları ile paylaştı. ABD Dışişleri Bakanlığı’nda sivil ve askeri danışman olarak görev yapmış Richard Outzen ise dergiye yaptığı açıklamada Türkiye’nin jeopolitik yükselişini ve güç projeksiyonunu “21. yüzyılın en önemli stratejik gelişmelerinden biri” olarak tanımladı.

Uydu görüntüleri ortaya koydu: Rusya Finlandiya sınırındaki askeri varlığını artırıyor

ABD basınına yansıyan uydu görüntülerinde Rusya’nın Finlandiya sınırı yakınlarındaki askeri altyapısını genişletmeye başladığını gösterdi.

Fransa Cumhurbaşkanı Macron: Gazze’deki insani acı katlanılamaz boyutta

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, İsrail’in Gazze Şeridi’nde yürüttüğü askeri operasyonlara sert tepki gösterdi.

Meclis’te milli birlik komisyonu kurulsun

MHP lideri Devlet Bahçeli, PKK’nın silah bırakma ve fesih kararının yeni ve hassas bir dönemi başlattığına dikkat çekip Meclis’te “milli birlik ve dayanışma komisyonu” kurulmasını önerdi. Bahçeli, komisyonun 100 üyeden oluşmasını ve tüm siyasi partilerin temsil edilmesini öngören yedi maddelik bir plan da sundu.

Saygı Öztürk’e plaket

Kırşehir Belediye Başkanı CHP’li Selahattin Ekicioğlu ve CHP Kırşehir Milletvekili Metin İlhan, gazetemiz Ankara Temsilcisi ve yazarı Saygı Öztürk’e kitap fuarına katıldığı için teşekkür plaketi verdi.

Joe Biden’a prostat teşhisi konuldu

ABD’nin önceki dönem Başkanı Joe Biden’ın yapılan rutin sağlık kontrolünde prostatında “küçük bir nodül” tespit edildiği duyuruldu.