Edirne’de Köpek Yavruları Çöp Konteynerine Atıldı

Edirne Belediyesi Sokak Hayvanları Barınağı’nda 4 Köpek Yavrusu Kritik Durumda Kurtarıldı

Edirne Belediyesi Sokak Hayvanları Barınağı’nda acil bir durum yaşandı ve bir çalışanın çöp konteynerine attığı 4 köpek yavrusu hızla kurtarıldı. Hayvanseverler, yavruların sağlığı için veteriner hekime başvurarak gerekli tedavinin yapılmasını sağladı.

Bazı hayvanseverler, barınağı ziyaret ederken çöp konteynerini kontrol etti ve poşet içinde yaşayan köpek yavrularını keşfetti. Hemen harekete geçen hayvanseverler, yavruları kurtararak bakımlarını üstlendiler ve barınak çalışanlarıyla işbirliği içinde hareket ettiler. Bu duyarlı davranışlar ise mobil telefonlarla kaydedilerek sosyal medya platformlarında paylaşıldı.

Yaşanan olayın ardından Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın ve Belediye Başkan Yardımcısı Ertuğrul Tanrıkulu, barınağı ziyaret ederek detaylı bir inceleme yaptılar. Akın ve Tanrıkulu, hayvansever derneklerinin temsilcileriyle bir araya gelerek, taleplerini dinlediler ve konuyla ilgili çözüm yolları üzerinde görüştüler.

Olayın sorumlusu olan barınak personeli hakkında belediye tarafından hızla bir soruşturma başlatılırken ilgili personel de görevden alındı. Kurtarılan köpek yavruları ise 22 Dost Eli Derneği tarafından tedavi edilmek üzere bir veteriner hekime yönlendirildi. Bu sayede, köpek yavrularının sağlığına hızla müdahale edilerek iyileşmeleri sağlanmış olacak.

Related Posts

AKP’li Efkan Ala anket paylaştı: ‘Vatandaş şunu söylüyor…’

AKP Genel Başkanvekili Efkan Ala, ‘Terörsüz Türkiye’ diye isimlendirilen sürece ilişkin açıklamalarda bulundu, anket gerçekleştirdiklerini aktardı. Ala, toplumun yüzde 75,9’unun süreci desteklediğini iddia etti.

Şile Belediyesi’ne soruşturma: Başkan Kabadayı’nın aralarında olduğu 6 şüpheli adliyede

Şile Belediyesine yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan Belediye Başkanı Özgür Kabadayı’nın da aralarında bulunduğu 6 şüpheli adliyeye sevk edildi.

TRT yönetim kurulu değişti

TRT Genel Müdürlüğü’ne yeniden Mehmet Zahid Sobacı, atandı. TRT Yönetim Kurulu Başkanlığı’na ise Prof. Dr. Ferudun Yılmaz getirildi.

Suriye’ye doğal gaz Türkiye üzerinden gidecek! Azerbaycan da petrol arayacak

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Bakü’ye resmi ziyarette bulunan Suriye’nin geçici yönetiminin Cumhurbaşkanı Ahmed Şara ile görüştü. Görüşmede iki ülke arasındaki ilişkilerin geliştirilmesi ve enerji iş birliği ana gündem maddelerini oluşturdu …

PKK’nın silah bırakması sonrası Erdoğan ile Bahçeli arasında kritik telefon görüşmesi

PKK’nın silah bırakması sonrası Erdoğan ile Bahçeli arasında kritik telefon görüşmesi

Son Dakika… Neçirvan Barzani DEM Parti ile görüşecek

Son Dakika Haberi… IKBY Başkanı Neçirvan Barzani DEM Parti heyeti ile bir görüşme gerçekleştirecek.