Edirne’de Köpek Yavruları Çöp Konteynerine Atıldı

Edirne Belediyesi Sokak Hayvanları Barınağı’nda 4 Köpek Yavrusu Kritik Durumda Kurtarıldı

Edirne Belediyesi Sokak Hayvanları Barınağı’nda yaşanan acil durumda, bir personelin çöp konteynerine attığı 4 köpek yavrusu, hayvanseverler tarafından zamanında kurtarıldı. Haberin duyulması üzerine harekete geçen hayvanseverler, yavruların sağlığı için hemen bir veteriner hekime başvurdu.

Barınağı ziyaret eden bazı hayvanseverler, çöp konteynerini kontrol ederken poşet içinde canlı köpek yavrularını fark etti. Hemen müdahale eden hayvanseverler, yavruları çıkardıktan sonra barınak çalışanları tarafından beslenmeleri için gerekli olan mama ve suyu sağladı. Bu anlar ise cep telefonlarıyla kaydedilerek sosyal medya üzerinde paylaşıldı.

Olayın ardından Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın ve Belediye Başkan Yardımcısı Ertuğrul Tanrıkulu, barınağı ziyaret ederek detaylı bir inceleme yaptı. Akın ve Tanrıkulu, hayvansever derneklerinin temsilcileriyle bir araya gelerek taleplerini dinledi.

Olayın sorumlusu olan barınak personeli hakkında belediye tarafından hemen bir soruşturma başlatılırken ilgili personel de görevden alındı. Kurtarılan köpek yavruları ise 22 Dost Eli Derneği tarafından tedavi edilmek üzere veteriner hekime sevk edildi.

Related Posts

Erkan Baş açıkladı: TİP’ten ‘Saraçhane’ kararı

Türkiye İşçi Partisi (TİP) Genel Başkanı Erkan Baş, CHP’nin bu akşam saat 20.00’de Saraçhane’de düzenleyeceği “Millet İradesine Sahip Çıkıyor” mitingine destek çağrısı yaptı.

Polonya, 7 Temmuz’dan itibaren Almanya ve Litvanya ile sınır kontrollerini başlatıyor

Polonya, 7 Temmuz’dan itibaren Almanya ve Litvanya ile sınır kontrollerini başlatıyor

Huzurevini terk edip cruise gemisine taşındı: 15 yıl boyunca dünyayı dolaşacak

Huzurevini terk edip cruise gemisine taşındı: 15 yıl boyunca dünyayı dolaşacak

Mansur Yavaş’tan emeklilerle ilgili dikkat çeken açıklama

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, “Oysa emeklilik; yoksullukla değil, huzurla anılmalıydı. Biz Ankara’da bu adaletsiz tabloyu değiştirmek için var gücümüzle çalışıyoruz” açıklamasında bulundu.

Barış Yarkadaş ‘tehlikeli bir oyunun içindeler’ diyerek Kılıçdaroğlu’na ağlayan CHP’lilere seslendi

CHP’nin içindeki kurultay krizi derinleşmeye devam ediyor. 5 Kasım 2023 tarihinde gerçekleşen kurultayda yapıldığı iddia edilen usulsüzlük, rüşvet ve devamında ifadelerle ortaya çıkan adam kayırma gibi konular sonrası, Eski Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun yeniden Genel Başkan seçilme ihtimali mevcut CHP yönetimi içerisinde karışıklık çıkardı. “CHP Genel Merkezi çok tehlikeli bir oyun oynuyor.” sözleriyle durumu anlatan Gazeteci Barış Yarkadaş, Kemal Kılıçdaroğlu’nun genel başkan olarak yaptığı son grup toplantısında ağlayan CHP’lilere seslendi.

Türkiye bu davayı bekliyor: CHP kurultayı mahkemede!

CHP’de Kemal Kılıçdaroğlu’nun genel başkanlığı kaybettiği 38. Olağan Kurultay’ın iptali talebiyle açılan ve olası her sonucu Türk siyasetinin geleceğini etkileyecek olan dava bugün görülecek.