CHP Genel Başkanı Özel’i yumruklayan saldırgan hakkında MASAK raporu ile HTS kayıtları istendi

Selçuk Tengioğlu, CHP Lideri Özgür Özel’e Saldırdıktan Sonra Gözaltına Alındı

CHP lideri Özgür Özel’e saldırdıktan sonra gözaltına alınan Selçuk Tengioğlu’nun, İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğündeki işlemleri sürüyor.

Özel’e Saldıran Şahıs Hakkında HTS Kaydı İstendi

Saldırının ardından İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca başlatılan soruşturma kapsamında Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumundan (BTK) şüphelinin HTS kayıtları ile hesap hareketlerine yönelik MASAK’tan rapor istendi.

Özgür Özel’e Tokatlı Saldırı

TBMM Başkanvekili ve DEM Parti İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder için düzenlenen anma töreninin ardından AKM’den ayrılan Özel, bu sırada yanına yaklaşan saldırgan tarafından yumruklanmıştı.

Özgür Özel’e Saldıran Şahıs Kim?

CHP Genel Başkanı Özel, korumalar eşliğinde ve güvenlik önlemleri altında alandan ayrılırken polis ekiplerince gözaltına alınan şüphelinin Selçuk Tengioğlu olduğu belirlenmişti.

Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürülen zanlı, buradaki işlemlerinin ardından İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğüne gönderilmişti.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca hakkında soruşturma başlatılan şüphelinin, 9 Mayıs 2004’te Hatay’ın İskenderun ilçesinde kızı M.T. (15) ve oğlu B.T’yi (17) öldürdüğü, küçük kızı G.T’yi (11) yaraladığı gerekçesiyle müebbet hapse çarptırıldığı, 2020’de şartlı tahliyeyle cezaevinden çıktığı belirlenmişti.

Şüphelinin herhangi bir siyasi parti veya örgütle bağlantısının bulunmadığı ve akıl sağlığına ilişkin de bir bulguya rastlanmadığı öğrenilmişti.

Related Posts

AKP’li Efkan Ala anket paylaştı: ‘Vatandaş şunu söylüyor…’

AKP Genel Başkanvekili Efkan Ala, ‘Terörsüz Türkiye’ diye isimlendirilen sürece ilişkin açıklamalarda bulundu, anket gerçekleştirdiklerini aktardı. Ala, toplumun yüzde 75,9’unun süreci desteklediğini iddia etti.

Şile Belediyesi’ne soruşturma: Başkan Kabadayı’nın aralarında olduğu 6 şüpheli adliyede

Şile Belediyesine yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan Belediye Başkanı Özgür Kabadayı’nın da aralarında bulunduğu 6 şüpheli adliyeye sevk edildi.

TRT yönetim kurulu değişti

TRT Genel Müdürlüğü’ne yeniden Mehmet Zahid Sobacı, atandı. TRT Yönetim Kurulu Başkanlığı’na ise Prof. Dr. Ferudun Yılmaz getirildi.

Suriye’ye doğal gaz Türkiye üzerinden gidecek! Azerbaycan da petrol arayacak

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Bakü’ye resmi ziyarette bulunan Suriye’nin geçici yönetiminin Cumhurbaşkanı Ahmed Şara ile görüştü. Görüşmede iki ülke arasındaki ilişkilerin geliştirilmesi ve enerji iş birliği ana gündem maddelerini oluşturdu …

PKK’nın silah bırakması sonrası Erdoğan ile Bahçeli arasında kritik telefon görüşmesi

PKK’nın silah bırakması sonrası Erdoğan ile Bahçeli arasında kritik telefon görüşmesi

Son Dakika… Neçirvan Barzani DEM Parti ile görüşecek

Son Dakika Haberi… IKBY Başkanı Neçirvan Barzani DEM Parti heyeti ile bir görüşme gerçekleştirecek.