Antalya’da Yangın: Ağıl Kullanılamaz Hale Geldi

Antalya Akseki’de Ağıl Yangınında Hayvanlar Kurtarıldı

Antalya’nın Akseki ilçesine bağlı Çanakpınar Mahallesi’nde, Osman Karamusaoğlu’na ait iki katlı evin ağılında çıkan yangın sonucunda ağıl kullanılamaz hale geldi.

Yangın, henüz belirlenemeyen bir nedenle başladı ve yangını fark edenler hemen durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. Jandarma ve itfaiye ekipleri olay yerine sevk edildi.

Ev sahibinin yangın sırasında evde olmaması nedeniyle, ağılda bulunan hayvanlar komşular tarafından dışarıya çıkarıldı. Ekiplerin yaklaşık 2 saatlik müdahalesi sonucunda çevredeki evlere sıçramadan yangın kontrol altına alındı.

Köy muhtarı Aydın Yılmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yangını fark eden komşuların sayesinde alevlerin büyümesinin engellendiğini ve birçok hayvanın telef olmaktan kurtarıldığını belirtti. Yılmaz, mahalle halkı ve hızlı müdahalede bulunan itfaiye ekiplerine teşekkür etti.

Related Posts

İran dini lideri Hamaney: Trump, gücü barış için kullanmak istediğini söylerken yalan söylüyordu

İran’ın dini lideri Hamaney, ABD Başkanı Donald Trump’ın ‘gücü barış için kullanmak istiyorum’ şeklindeki açıklamasının gerçeği yansıtmadığını belirtirken, buna rağmen gücün barışı sağlamak için kullanılabileceğini ve bu nedenle İran’ın her geçen gün gücünü artırmaya devam edeceğini vurguladı.

DEM’li vekilin konuk olduğu canlı yayında ‘Bahçeli’ sürprizi: ‘Gereksiz yere tartışmayın’

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, DEM Parti Erzurum Milletvekili Meral Danış Beştaş’ın katıldığı televizyon programına bir mesaj gönderdi.

İsrail Gazze’ye saldırdı! 7 kişi öldü

İsrail ordusunun, Gazze Şeridi’nin güneyindeki Han Yunus kentine düzenlediği saldırılarda 7 Filistinlinin öldüğü belirtildi. Filistin haber ajansı WAFA’ya göre, İsrail, bir insansız hava aracıyla (İHA) Beni Süheyla kasabasındaki Ebu Surur Caddesi’nde …

AKP’li Metiner’den ‘süreç’ önerisi: PKK bir toplumsal harekettir, Türkiye’nin gücüne dönüştürülmeli

AKP’li Mehmet Metiner terör örgütü PKK için “milyonlarca taraftarı olan bir toplumsal hareket” nitelemesinde bulundu, “Asıl yapılması gereken, gönüllü bir birlikteliği ve bütünleşmeyi sağlamaktır. Bu bir büyük entegrasyon hamlesidir” dedi.

İlber Ortaylı ile Galatasaray Üniversitesi öğrencilerinin Nurettin Yıldız kavgası

Boğaziçi Üniversitesi’nde, “Altı yaşında evlilik olabilir” fetvasıyla kamuoyunda tepki çeken ilahiyatçı Nurettin Yıldız’ın konuşmacı olarak davet edilmesi üzerine başlayan protestolar, Galatasaray Üniversitesi’ne de sıçradı. Protestolara katılan öğrenciler ile Galatasaray Üniversitesi senato üyesi Prof. Dr. İlber Ortaylı arasında gergin anlar yaşandı.

Meksika Devlet Başkanı Sheinbaum, Kanada Başbakanı ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi

Meksika Devlet Başkanı Claudia Sheinbaum, Kanada Başbakanı Mark Carney ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.