Altınordu, Zirve Yarışında Üst Üste Galibiyetler Aldı

TFF 2. Lig’deki yoğun maç haftasında oynadığı Kırklarelispor, 24Erzincanspor ve Sincan Belediye Ankaraspor maçlarından galibiyetle ayrılan Altınordu’da keyifler yerine geldi.

TFF 2. Lig’in ikinci yarısına deplasmanda oynadığı ve golsüz berabere kaldığı İnegöl maçıyla başlayan Altınordu, yaşanan puan kaybının ardından teknik direktör Olcay Şahan ile yolları ayırıp takımın başına Ersan Parlatan’ı getirmişti. Parlatan yönetimindeki ilk maçında Kepezspor ile golsüz berabere kalan kırmızı-lacivertliler, sonraki hafta deplasmanda Isparta 32 Spor ile berabere kaldı. TFF 2. Lig’de yoğun maç trafiğinin başladığı haftada geçen hafta sahasında Kırklarelispor’u, geçen hafta içinde 24 Erzincanspor’u mağlup eden Altınordu; Pazar günü de 2-0 geriye düştüğü maçta Sincan Belediyespor’u 3-2 mağlup ederek zirve yarışı için önemli bir üç puana imza attı. İzmir ekibi, aldığı bu galibiyetle lider Sarıyer ile puan farkını 9’a düşürdü.

Ersan Parlatan oyuncularını tebrik etti

Altınordu Teknik Direktörü Ersan Parlatan, Sincan Belediyespor karşısında geriye düşmelerine rağmen aldıkları galibiyetten dolayı futbolcularını soyunma odasında tek tek kutladığı öğrenildi. Daha sonra kulüp televizyonuna önemli açıklamalarda bulunan Parlatan, son haftalardaki performanslarından memnun olduğunu dile getirdi. Yoğun maç trafiğinde oynadıkları üç maçı da kazandıklarını ve bundan dolayı da oyuncularını tebrik ettiğini ifade eden Parlatan, “Ligde her maçın zor olduğunu söylemiştim. Her maçımız çok zor geçecek. Sahada; isteyen arzulayan mücadele eden maçı kazanacak. Ankaraspor maçında da pes etmediniz ve galibiyetle ayrıldınız. Ben sizlere inanıyorum. Maç maç düşünüp ligin sonuna kadar zirve yarışını kovalayacağız” şeklinde konuştu. – İZMİR

Related Posts

Avrupa Birliği’nden Türkiye’ye kötü haber

Avrupa Komisyonu’nun 2023 ve 2024 yıllarına ait Türkiye raporları, Strasbourg’daki Genel Kurul oturumunda görüşüldü. Avrupa Parlamentosu (AP) Türkiye Raportörü Nacho Sánchez Amor, “2013’teki Gezi protestolarından sonra, Türkiye’deki demokratik standartlar açısından hiçbir olumlu gelişme yaşanmadı. Türkiye, demokratik standartlarda gerileyen tek aday ülke olarak açıkça öne çıkmaktadır” dedi.

Düşen kuzenini kurtarmaya çalışırken birlikte boğulmuşlar

Şanlıurfa’da sulama kanalında boğulan 2 kuzenden İbrahim Halil Kılıç’ın (13) dengesini kaybederek suya düştüğü, bu sırada Rüveyda Demir’in (12) kuzenini kurtarmaya çalıştığı ve birlikte akıntıya kapıldıkları ortaya çıktı.

Pakistan Hint Maslahatgüzarını Dışişleri Bakanlığı’na çağırdı

Pakistan Yeni Delhi hükümetinin saldırılarını protesto etti. Hindistan’ın ‘Pakistan’ın egemenliğini açık bir şekilde ihlal ettiği’ vurgulanarak bölgesel barışı ve istikrarı tehdit ettiği için uyarıldığı açıklandı. PAKİSTAN HİNT MASLAHATGÜZARINI …

Bahçeli’den DEM Parti’ye taziye ziyareti: Sırrı Süreyya Önder için TBMM’de düzenlenen programa katılıyor

Sırrı Süreyya Önder, TBMM’de anılıyor. Anma törenine MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de katılıyor.

City’s Nişantaşı ve Gülaylar Altın’ın sahibi Mehmet İlhan Gülay, İBB soruşturmasında tutuklandı! İfadesi ortaya çıktı: ‘Süreç AKP döneminde başladı!’

İBB soruşturmasında tutuklanan Mehmet İlhan Gülay emsal artışına izin veren komisyon kararında başkan olarak ismi bulunan Adnan Zeki Bostan’ın şu an AKP İBB Grup Başkanvekili olduğunu vurguladı. Gülay ayrıca “Ayrıca o dönemki grup başkanvekili olan Tevfik Göksu’nun ricası üzerine söz konusu parsel ve kendi arazimiz içerisinde bir cami inşaatı yapmayı anlaşmaya koyduk. Bu husus plan notuna da eklenmiştir” dedi.

Üç ay aranın ardından Bahçeli Meclis’e geliyor

En son 28 Ocak Salı günü partisinin grup toplantısına katılan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli bugün Meclis mesaisine geri dönüyor.