Ahmet Hamdi Çamlı’dan Özgür Özel’e tepki: Hukuk yoluyla hesabını soracağım

Eski AK Parti Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı’dan CHP Lideri Özgür Özel’e Tepki

Eski AK Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı, kendisine yönelik eleştirilere karşılık CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e sosyal medya üzerinden tepki gösterdi. Çamlı’nın açıklaması şu şekilde:

“Cumhuriyet tarihinin en büyük yolsuzluk, irtikap, hırsızlık ve rüşvet operasyonlarının hedefi olan partinin genel başkanının, partisinin grup toplantısında bana yönelik yaptığı çamur atma sahnesinde, galiz ve hadsiz hakaretler, yalanlamalar ve iftiralar içeren sözler sarf etmiştir..!

Tabii ki, örgütündeki samimi Cumhuriyetçiler haricindeki ekip ve medya mensupları da bu çirkin taktiğe sarılarak çamur atma yarışına katılmıştır..

İlk olarak bu ifadelerine karşılık kendisine dürüst bir ayna tutuyor ve bu hakaret dolu sözleri yargı yoluyla hesap soracağım…

Benim doğduğum günden itibaren, 2. Milli Mücadele olarak adlandırdığım, Cumhur ve devletin bağımsızlığı için başlatılan, bağımsız hareketlerin başlangıcı olan şanlı mücadelenin içinde bulunduğumu belirtmek istiyorum..! Babadan geçen mirasım..!

Gerçek şu ki, CHP’nin “çok partili hayata ülkeyi biz geçirdik” ifadesi büyük bir yanılgıdır..! Zira 1950’ye kadar halka zulmeden CHP, halkın gözünde bir yırtıcı canavar gibi algılanmıştır..!

Başbakanın asan 1960 darbesinden sonra ve arkasında durarak darbeci askerlerin davetiyle 1961’de iktidara gelen CHP, o tarihten sonra bir daha iktidara gelememiştir..!

Ben Cumhur’un adamıyım… Ben Cumhuriyet düşmanı olmayacağım, siz de Cumhuriyetçi olacak, bana Cumhuriyet’i anlatacaksınız, anlaştık mı..? Çünkü başka türlü sadece çamur atarsınız..!

Bu ülkede, Adnan Menderes, Turgut Özal, Mücahid Erbakan ve Recep Tayyip Erdoğan gibi isimler dışında Cumhuriyetçi tanımıyorum..!

Bu rekorları bir daha kıramayacaksınız..! Çamur ve gürültü yapmak yerine gerçekleri görelim..!

“Terörsüz Türkiye” olma gayretleri, eski karanlık günlerin acı mirasını silmeye yönelik bir çabadır..!

Cumhuriyet tarihinin en önemli devlet-millet birliğini bu dönemde yaşamaktayız..! Şimdi bu birliği “Terörsüz Türkiye” hedefiyle daha da güçlendireceğiz, inşallah..!

Ahmet Hamdi Çamlı, Twitter

Related Posts

Rekabet Kurumu duyurdu: Akaryakıt devine 131 milyon TL ceza kesildi

Rekabet Kurumu, bayilik ilişkisini kira yoluyla beş yılın ötesine taşıyarak rekabeti kısıtladığı gerekçesiyle OPET’e 130.8 milyon TL idari para cezası kesti. Kurum, OPET’in bayilik sözleşmeleri devam ederken taşınmazlar üzerinde kendi lehine kira hakkı kurarak rakiplerin pazara girişini engellediğini tespit etti.

105 kişiye mezar olan Bilge Sitesi davası… İstinaf, MHP’li eski belediye başkanının cezasını onadı!

Adana Bölge Adliye Mahkemesi 14. Ceza Dairesi, 6 Şubat depremlerinde 105 kişinin hayatını kaybettiği Bilge Sitesi davasında, eski MHP’li Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, imar müdürlüğü çalışanı Sevinç Ayşe Argun, fenni mesuller Ayhan Gedik ve Haluk Koç’a verilen 21’er yıl hapis cezasını hukuka uygun buldu.

105 kişi hayatını kaybetmişti! MHP’li eski belediye başkanına 21 yıl hapis

Adana Bölge Adliye Mahkemesi 14. Ceza Dairesi, 6 Şubat depremlerinde 105 kişinin hayatını kaybettiği Bilge Sitesi davasında, eski MHP’li Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, imar müdürlüğü çalışanı Sevinç Ayşe Argun, fenni mesuller Ayhan Gedik ve Haluk Koç’a verilen 21’er yıl hapis cezasını hukuka uygun buldu.

Bu marka krakerler geri çağrılıyor: Etikette büyük hata

Amerika Birleşik Devletleri’nde, popüler atıştırmalık markası Ritz’in fıstık ezmeli krakerleri yanlış ambalajlama nedeniyle ülke genelinde acil olarak geri çağrıldı.

ABD’nin Teksas eyaletinde meydana gelen sel felaketinde ölü sayısı 67’e yükseldi

Teksas Eyaletindeki Sel Felaketinde Ölü Sayısı 67’ye Yükseldi Amerika Birleşik Devletleri’nin Teksas eyaletinde meydana gelen şiddetli seller sonucunda ölü sayısı 67’ye yükseldi. Sel felaketinin ardından bölgede büyük…

Güney Kore’de ikiz pandaların doğum günü kutlandı

Güney Kore’nin Yongin kentindeki bir eğlence parkında, ikiz pandalar Rui Bao ile Hui Bao, 2’inci doğum günlerini bambudan yapılmış doğum günü pastaları ve anneleri Ai Bao ile kutladı. Panda Ai Bao, ikiz pandalarını 7 Temmuz 2023’te dünyaya getirdi.