Şubat 5, 2025

Efkar Basti – Güncel Haberler ve Son Dakika Gelişmeleri

Ekonomi, spor, teknoloji, magazin ve daha fazlasıyla efkârınızı bastıracak güncel haberler burada!

BURO’da Tansu Erçevik dönemi

Bursa Bölgesel Rehberler Odası (BURO)  5. Olağan Kurulu’nda  Bursa, Bilecik ve Kütahya’da hizmet veren lisanslı turist rehberlerinin oy kullandığı seçimde profesyonel turist rehberi Tansu Erçevik kullanılan 103 oyun 63'ünü alarak yeni dönem oda başkanı seçildi. Tansu Erçevik’in ekibi neredeyse blok olarak oda yönetimine girdi.

Bursa Bölgesel Rehberler Odası, Tansu Erçevik İle Yeni Döneme Girdi

Bursa Bölgesel Rehberler Odası, yeni dönemde Tansu Erçevik liderliğinde yoluna devam etme kararı aldı. Yapılan seçimlerde Başkan Erçevik’in yanı sıra profesyonel turist rehberleri Eyhan Cıla, Okan Cankurtaran, Abdulsamet Batur, Güray Kartal ve Hasan Bedel de göreve seçildi.

Seçim sonuçlarının ardından Başkan Tansu Erçevik, Bursa’da görev yapan profesyonel rehberleri temsil etmek amacıyla Ankara’da bulunan Turist Rehberleri Birliği genel merkezine direkt delege olarak kabul edildi.

Yeni dönem boyunca hizmet edecek olan yönetim, özellikle meslektaşların hakları ve kazanımları için mücadele edeceklerini vurguladı. Ayrıca Bursa’nın tanıtımı için diğer kurumlarla işbirliği içinde çalışarak destek olacaklarını belirttiler. Başkan Tansu Erçevik ise, yeni dönemde Bursa Bölgesel Turist Rehberi Odası’nın milletine, devletine, dinine, manevi değerlerine ve Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı olarak çağdaş ve demokratik bir oda olacaklarını ifade etti.