Murat Kurum’la görüşmesi çok tartışılmıştı: TİP Samandağ Belediye Başkanı Karaçay’dan açıklama geldi

TİP Hatay Samandağ Belediye Başkanı Emrah Karaçay, Bakan Murat Kurum İle Çalışmalar Hakkında Konuştu

Emrah Karaçay, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum‘u ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi verdi. Ziyaret sırasında Karaçay, “depremzedeler için inşa çalışmalarının merkezi yönetimle iş birliği içinde devam ettiğini vurguladı.

Sosyal medyada tepkilere yol açan konuşmada, Samandağ Belediye Başkanı, görüşmelerin yanlış yorumlandığını belirtti.

Yazılı Açıklama İle Durum Aydınlatıldı

Eleştiriler üzerine Karaçay, konuya dair bir yazılı açıklama yaptı. Karşılaşılan durumun sadece kısa bir süreç olduğunu ve yanlış anlaşılmaya sebep olduğunu ifade etti. Karaçay, “Samandağ Belediyesi’nin çalışmalarını takip etmek üzere Bakanlık ziyaretindeydim ve Bakan Kurum ile yalnızca gelişmeler hakkında bilgi alışverişi yaptık. Kendisine belediye binası inşaatı için yaptıkları destekten dolayı teşekkür ettim. Kesinlikle herhangi bir resmi toplantı yapmadık ve görüşme gerçekleştirilmedi. Bizim için önemli olan belediye hizmet binasının tamamlanması için imzaladığımız protokolün sonuçlanması ve Mağaracıklı hemşerilerimizin uzun süredir beklediği hizmetin gerçekleşmesidir” dedi.

Related Posts

Sahte pasaport ve kimlikle dolandırıcılık: 1,5 milyon euro’luk arsası satıldı

Almanya’da yaşayan Ümmü Demirkıran, Antalya’nın Alanya ilçesinde 1,5 milyon euro değerindeki arsasının sahte kimlik kullanılarak satıldığını iddia etti.

BUDO seferlerine fırtına engeli

Marmara Bölgesi’nde etkili olan fırtına nedeniyle İstanbul ile Bursa arasında işletilen deniz otobüslerinin 8 seferi iptal edildi.

PKK’nın fesih kongresi ne zaman?

Terör örgütü PKK’nın fesih kongresinin bu ay sonunda toplaması bekleniyordu. Ancak terör örgütünün Yürütme Komitesi fesih kongresinin toplanabilmesi için güvenli bir ortamın oluşturulması ve elebaşı Abdullah Öcalan’ın bizzat kongreyi yürütmesi gerektiğini duyurdu. Konuya ilişkin DEM Parti’den açıklama geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan yaşamını yitiren Arapça öğretmenine veda

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Arapça öğretmeni Ahmet Kahraman için düzenlene cenaze törenine katıldı. Erdoğan, kılınan cenaze namazının ardından Kahraman’ın tabutuna omuz verdi.

Otoyolda korku dolu anlar: Alevlere teslim oldu

Mersin’de bir otomobil, seyir halindeyken yanmaya başladı. Otomobildeki yangın ekiplerin müdahalesiyle söndürüldü.

Macellan’ı yenen kahraman: Kanada’da katliama dönüşen Lapu-Lapu Günü nedir?

Kanada’nın Vancouver şehrinde, binlerce Filipinli Lapu-Lapu Günü’nü kutlarken, bir araç kalabalığın arasına dalarak 9 kişiyi öldürdü. Peki Lapu-Lapu günü nedir? Neden kutlanıyor?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir