Hacıosmanoğlu tepkilere daha fazla dayanamadı: Yollar ayrılıyor

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) son haftalarda eleştiri oklarının hedefi haline gelen U19 Milli Takımı Sabri Sarıoğlu hakkındaki kararını verdi.

SABRİ SARIOĞLU İLE YOLLAR AYRILIYOR

Sabah’ın haberine göre, federasyon, Sabri Sarıoğlu’nun görevine son verme kararı aldı. TFF yöneticilerinin kısa süre içerisinde Sabri Sarıoğlu ile bir araya gelerek ayrılık kararını iletmesi bekleniyor.

NE OLMUŞTU?

Sabri Sarıoğlu, UEFA Avrupa U19 Şampiyonası Elit Tur maçları için oluşturduğu kadro ile tepki çekti.

Sarıoğlu, Beşiktaş’ın genç golcüsü Adnan Karahisar’ın yanı sıra UEFA Gençlik Ligi’nde yarı finale çıkan Trabzonspor’dan kimseyi kadroya çağırmamıştı.

Sarıoğlu’nun bu kararları Beşiktaş ve Trabzonspor taraftarları ve spor kamuoyu tarafından yoğun bir şekilde eleştirildi.

Related Posts

Erkan Baş açıkladı: TİP’ten ‘Saraçhane’ kararı

Türkiye İşçi Partisi (TİP) Genel Başkanı Erkan Baş, CHP’nin bu akşam saat 20.00’de Saraçhane’de düzenleyeceği “Millet İradesine Sahip Çıkıyor” mitingine destek çağrısı yaptı.

Polonya, 7 Temmuz’dan itibaren Almanya ve Litvanya ile sınır kontrollerini başlatıyor

Polonya, 7 Temmuz’dan itibaren Almanya ve Litvanya ile sınır kontrollerini başlatıyor

Huzurevini terk edip cruise gemisine taşındı: 15 yıl boyunca dünyayı dolaşacak

Huzurevini terk edip cruise gemisine taşındı: 15 yıl boyunca dünyayı dolaşacak

Mansur Yavaş’tan emeklilerle ilgili dikkat çeken açıklama

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, “Oysa emeklilik; yoksullukla değil, huzurla anılmalıydı. Biz Ankara’da bu adaletsiz tabloyu değiştirmek için var gücümüzle çalışıyoruz” açıklamasında bulundu.

Barış Yarkadaş ‘tehlikeli bir oyunun içindeler’ diyerek Kılıçdaroğlu’na ağlayan CHP’lilere seslendi

CHP’nin içindeki kurultay krizi derinleşmeye devam ediyor. 5 Kasım 2023 tarihinde gerçekleşen kurultayda yapıldığı iddia edilen usulsüzlük, rüşvet ve devamında ifadelerle ortaya çıkan adam kayırma gibi konular sonrası, Eski Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun yeniden Genel Başkan seçilme ihtimali mevcut CHP yönetimi içerisinde karışıklık çıkardı. “CHP Genel Merkezi çok tehlikeli bir oyun oynuyor.” sözleriyle durumu anlatan Gazeteci Barış Yarkadaş, Kemal Kılıçdaroğlu’nun genel başkan olarak yaptığı son grup toplantısında ağlayan CHP’lilere seslendi.

Türkiye bu davayı bekliyor: CHP kurultayı mahkemede!

CHP’de Kemal Kılıçdaroğlu’nun genel başkanlığı kaybettiği 38. Olağan Kurultay’ın iptali talebiyle açılan ve olası her sonucu Türk siyasetinin geleceğini etkileyecek olan dava bugün görülecek.