Ankara’da Park Halindeki Araç Kendiliğinden Hareket Etti

ANKARA’nın Altındağ ilçesinde park halindeki otomobil, kendiliğinden yokuş yukarı hareket ederek arkada bulunan otomobile çarptı. O anlar güvenlik kamerasına yansırken, otomobil sahibi Umutcan Güler (19), elektrik tesisatındaki arıza nedeniyle aracın yokuşta geri gittiğini söyledi.

Olay, saat 01.30 sıralarında Başpınar Mahallesi 1048’inci Cadde’de meydana geldi. Umutcan Güler, geçen aralık ayında satın aldığı 1995 model 06 TJT 58 plakalı otomobilini yokuşta bulunan başka bir otomobilin önüne park etti. Otomobil, gece kendiliğinden çalışıp, geriye doğru hareket etti. Otomobil, arkada park halinde bulunan başka bir otomobile çarparak durdu. O anlar güvenlik kamerasına yansırken, araçlarda hasar oluştu.

‘KENDİ KENDİNE GERİ GİTTİĞİNİ GÖRDÜM’

Umutcan Güler, otomobili saat 00.05’te yokuşa park edip, evine çıktığını belirterek, “Sonrasında araba kendi kendine geri giderek arkadaki sıfır arabaya vuruyor. Sabah işe gideceğim zaman arabanın bu halde olduğunu gördüm. Önce arabayı soyduklarını zannettim. Diğer araç da üst kat komşumuzun. Onun vurduğunu da zannettim. Kamera kayıtlarına baktığımız zaman, kendi kendine geri gittiğini gördüm. Otomobili aldığımda adak adadım; ancak borçlarım nedeniyle yerine getiremedim. Bunun için de suçun bende olduğunu düşünüyorum. Bir usta sayesinde anladık nedenini. Arabanın elektrik tesisatında bir sıkıntı varmış. Elektrik kaçağı olduğu için araba yokuş yukarı, kendi kendine geri gidiyormuş. Güvenlik kamerasını ilk izlediğimde şok oldum. Hani hiç beklemediğim şey. Bir de ilk göz ağrım olduğu için arabayı satmayı düşünmüyorum. Bu arabanın içinde özel bir ruh var. Arabaya ‘Şeytan’ ismini düşünüyorum” dedi. Otomobiline kötü yorum yapan arkadaşlarıyla konuşmadığını söyleyen Güler, olayın ardından otomobili her park ettiğinde elektrik tesisatını tamamen kapattığını söyledi.

Related Posts

Avrupa Birliği’nden Türkiye’ye kötü haber

Avrupa Komisyonu’nun 2023 ve 2024 yıllarına ait Türkiye raporları, Strasbourg’daki Genel Kurul oturumunda görüşüldü. Avrupa Parlamentosu (AP) Türkiye Raportörü Nacho Sánchez Amor, “2013’teki Gezi protestolarından sonra, Türkiye’deki demokratik standartlar açısından hiçbir olumlu gelişme yaşanmadı. Türkiye, demokratik standartlarda gerileyen tek aday ülke olarak açıkça öne çıkmaktadır” dedi.

Düşen kuzenini kurtarmaya çalışırken birlikte boğulmuşlar

Şanlıurfa’da sulama kanalında boğulan 2 kuzenden İbrahim Halil Kılıç’ın (13) dengesini kaybederek suya düştüğü, bu sırada Rüveyda Demir’in (12) kuzenini kurtarmaya çalıştığı ve birlikte akıntıya kapıldıkları ortaya çıktı.

Pakistan Hint Maslahatgüzarını Dışişleri Bakanlığı’na çağırdı

Pakistan Yeni Delhi hükümetinin saldırılarını protesto etti. Hindistan’ın ‘Pakistan’ın egemenliğini açık bir şekilde ihlal ettiği’ vurgulanarak bölgesel barışı ve istikrarı tehdit ettiği için uyarıldığı açıklandı. PAKİSTAN HİNT MASLAHATGÜZARINI …

Bahçeli’den DEM Parti’ye taziye ziyareti: Sırrı Süreyya Önder için TBMM’de düzenlenen programa katılıyor

Sırrı Süreyya Önder, TBMM’de anılıyor. Anma törenine MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de katılıyor.

City’s Nişantaşı ve Gülaylar Altın’ın sahibi Mehmet İlhan Gülay, İBB soruşturmasında tutuklandı! İfadesi ortaya çıktı: ‘Süreç AKP döneminde başladı!’

İBB soruşturmasında tutuklanan Mehmet İlhan Gülay emsal artışına izin veren komisyon kararında başkan olarak ismi bulunan Adnan Zeki Bostan’ın şu an AKP İBB Grup Başkanvekili olduğunu vurguladı. Gülay ayrıca “Ayrıca o dönemki grup başkanvekili olan Tevfik Göksu’nun ricası üzerine söz konusu parsel ve kendi arazimiz içerisinde bir cami inşaatı yapmayı anlaşmaya koyduk. Bu husus plan notuna da eklenmiştir” dedi.

Üç ay aranın ardından Bahçeli Meclis’e geliyor

En son 28 Ocak Salı günü partisinin grup toplantısına katılan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli bugün Meclis mesaisine geri dönüyor.