Çobançeşme otobanda karşıya geçmek isteyen kadın öldü

Otomobil D100 Karayolu’nda Yaya Çarptı: Kadın Hayatını Kaybetti

D100 Karayolu’nda yolun karşısına geçmeye çalışan bir kişiye otomobil çarptı. Kazanın yaşandığı yer ise D100 Karayolu Çobançeşme yan yol Edirne istikameti oldu. 34 GTC 326 plakalı otomobil, otoyolda karşıya geçmeye çalışan kişiye çarptı.

Olayın ardından ihbar üzerine polis ve sağlık ekipleri hemen olay yerine sevk edildi. Sağlık ekipleri, otomobilin çarptığı yayanın hayatını kaybettiğini belirledi.

Polis, olay yerinde detaylı incelemelerde bulunurken, otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Kazada hayatını kaybeden kadının kimliği henüz belirlenemedi.

Kadının cansız bedeni, incelemelerin tamamlanmasının ardından Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Konuyla ilgili detaylı soruşturma ise halen devam ediyor.

Related Posts

Önce birbirlerine; sonra insanlara saldırdılar: Üçü ağır 24 yaralı

Fransa’nın güneyindeki Aurillac kasabası sabah saatlerinde ender rastlanan bir olaya sahne oldu. Asya tipi eşek arıları ile bal arıları arasındaki mücadele, insanları vurdu. Üçü ağır olmak üzere 24 kişi yaralandı.

Gazeteci Timur Soykan gözaltına alındı

Gazeteci Timur Soykan, sosyal medya paylaşımları sebebiyle gözaltına alındı.

Peugeot, Citroen, Opel ve Fiat araçları geri çağrılıyor! Zincir kopuyor, araba aniden duruyor!

Otomotiv devi Stellantis, 2017-2023 yılları arasında üretilen bazı dizel motorlu araçlarını geri çağırma kararı aldı. Geri çağırmanın sebebi olarak, kam mili zincirinde meydana gelen aşınma gösterildi. Bu sorun, araçlarda ses yapmasına ve en kötü durumda zincirin kopmasına yol açabileceği için geri çağırma işlemi yapılacak. Söz konusu karar, Avrupa genelinde birçok aracı etkiliyor.

DEM’den ‘bu tarihi ana şahit olun’ daveti

PKK’nın silah bırakma süreciyle ilgili DEM Parti’den açıklama geldi. Açıklamada, “Önümüzdeki hafta Kürdistan Bölgesel Yönetimi topraklarında silahların bırakılması etkinliğine ve bu tarihi ana şahitlik etmek üzere gazetecileri, STK ve siyasi parti temsilcilerini davet ediyoruz” ifadeleri kullanıldı.

DEM Parti: PKK önümüzdeki hafta silah bırakmayla ilgili adım atacak

DEM Parti Sözcüsü Ayşegül Doğan, terör örgütünün önümüzdeki hafta içinde silah bırakmayla ilgili adım atacağını açıkladı.

Naci Görür uyardı: ‘Yediye kadar deprem üretebilir’

Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Erzurum’da meydana gelen 4,1 büyüklüğündeki depremin ardından dikkat çeken bir açıklamada bulundu.